Individuel terapi

Hvad kan jeg komme med?

I individuel terapi kan du komme med alt fra personlig udvikling, eksistentiel krise, symptomer på angst eller depression til problemer i parforholdet eller på arbejdspladsen.

Jeg har særligt erfaring med psykisk belastning i form af stress-symptomer, sorg, kritisk sygdom og pårørende-reaktioner.

Yderligere har jeg som familiepsykolog, erfaring med tab af relationer (f.eks. skilmisse eller tab af søskende og forældrerelation), konflikt ml. børn eller forældre, samt manglende kontakt i parforholdet.

Hvordan arbejder du?

Jeg tilpasser altid terapien til dig og ikke omvendt. Dvs. at metode, emne og fremgangsmåde tilpasses til den enkeltes behov og vi afstemmer løbende mål efter dine ønsker.

Jeg er uddannet indenfor den systemiske og emotionsfokuserede tradition, men arbejder eklektisk og medtager derfor også elementer fra kognitiv terapi, mindfulness-baseret terapi og oplevelsesorienteret terapi.

Jeg samarbejder med familiepsykolog Heidi Agerkvist, som jeg også modtager supervision fra. Yderligere modtager jeg ekstern supervision fra familiepsykolog Michael Jensen.

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og følger Psykolognævnets retningslinjer, Psykologloven og Etiske Principper for Nordiske Psykologer.

Individuel terapi tilbydes hjemme i min praksis på Lilleringvej 1, 8464 Galten eller Online

“Jeg er rigtig glad for at gå hos dig. Jeg synes virkelig at det er gode og relevante ting vi får snakket om” – Individuel terapi: T, 45 år