OM MIG

Hjertelig velkommen til dig!

Jeg hedder Marlene, jeg er 34 år og bor i Storring med min mand og to børn. Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet i 2015 og har netop afsluttet min PhD i sundhedspsykologi i efteråret 2020. Jeg har siden 2012 beskæftiget mig med forskning. Her har jeg forsket i stress, søvn, kriser, følelser, samt hvordan man får det bedste udbytte af at gå i terapi.

Jeg har erfaring med at behandle mennesker der står i en svær situation, herunder kritisk syge og deres pårørende, men også sorgreaktioner, stress, angst og depression, samt parforholdsproblemer.

Jeg er meget interesseret i mennesker og i at hjælpe andre til at leve et liv der er i overensstemmelse med deres drømme og værdier. Jeg har dyb respekt for det samarbejde der opstår i terapi og værdsætter det arbejde det er, at skulle sætte sig ind i et andet menneskes komplekse liv og verden.

For at holde mig opdateret, søger jeg hele tiden den nyeste faglige viden og er under løbende supervision fra par- og familieterapeut Heidi Agerkvist, som jeg også har et samarbejde med.

Jeg håber du har lyst til at dele rejsen med mig og vil opfordre dig til at starte med at lytte til podcasten ‘Hverdagspsykologen’ for at få et indblik i hvad jeg står for.

Jeg håber vi lyttes ved!

De bedste hilsner