OM MIG (og mine afløsere)

OBS: Jeg går på barsel til jul 2023, hvor jeg herefter har mulighed for at tilbyde samtaler ved min praktikant eller uddannede afløser.

Anna Sørensen Rask er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet og sidenhen efteruddannet indenfor emotionsfokuseret parterapi, som er den samme tilgang som jeg tilbyder. Anna arbejder ud fra en holistisk tilgang til mennesket og har kerneværdierne næstekærlighed, tilgivelse og menneskets medfødte værdi.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Anna_soerensen.webp
Psykolog Anna Sørensen

Gitte Westphael er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet. Hun er efteruddannet indenfor acceptance and commitment therapy (ACT) til både par og individuel terapi og arbejder på samme måde som jeg holistisk, med en blanding af redskaber til både krop og psyke. Hun har ydermere stor erfaring med at behandle stress og er efteruddannet indenfor mindfulness i metoden: ‘Åben og rolig’.

Psykolog Gitte Westphael

Christiane Sørensen er psykologistuderende på sidste del af kandidaten og er praktikant hos mig fra februar til november 2023. Hun har samtaleerfaring fra en lang række organisationer som StopSpillet, Røde Kors og Landsforening for Spiseforstyrrelser og har derfor erfaring med støttende samtaler ift. ludomani, stress, spiseforstyrrelser, elitesport og unges trivsel og udvikling. Hun er desuden hos mig oplært i at varetage emotionsfokuseret par- og individuel terapi. Christianes kerneværdier er at møde alle mennesker med empati, fordomsfrihed, nysgerrighed og interesse for den enkeltes historie. Hun tilbyder under sit praktikforløb støttende samtaler til 50% af normalprisen fra og med april 2024.

Psykologstuderende Christiane Sørensen

Hjertelig velkommen til dig!

Jeg hedder Marlene, jeg er 36 år og bor i Storring med min mand og to børn. Jeg er uddannet psykolog og forsker, men er først og fremmest et menneske, der går igennem de samme følelser og kriser som vi alle sammen oplever. Derfor trækker jeg ligeså meget på mine personlige erfaringer, som på min faglige viden.

Jeg er uddannet psykolog og PhD fra Aarhus Universitet og har siden 2012 beskæftiget mig med forskning. Her har jeg forsket i stress, søvn, kriser, følelser, samt hvordan man får det bedste udbytte af at gå i terapi.

Jeg har erfaring med at behandle mennesker der står i en svær situation, herunder kritisk syge og deres pårørende, men også sorgreaktioner, stress, angst og depression, samt parforholdsproblemer.

Jeg har altid interesseret mig for mennesker og relationer. Det er derfor også med stor passion at jeg hver dag hjælper mennesker med at kigge på deres liv og med at navigere efter deres værdier. Jeg har dyb respekt for det samarbejde der opstår i terapi og værdsætter det arbejde det er, at skulle sætte sig ind i et andet menneskes komplekse liv og verden.

For at holde mig opdateret, søger jeg hele tiden den nyeste faglige viden og er under løbende supervision fra andre par- og familieterapeuter, som jeg også har et samarbejde med (se samarbejdspartnere nedenfor).

Jeg håber du har lyst til at dele rejsen med mig og vil opfordre dig til at starte med at lytte til podcasten ‘Hverdagspsykologen’ for at få et indblik i min verden.

Jeg håber vi lyttes ved!

De bedste hilsner

CV:

2023: Kursus: ‘Kroppen i traumeterapi’ ved Mia Schwartz

2023: ‘Kursus i åndedrætsterapi’ ved Lotte Maggie Mogensen

2022: ‘Kursus i traumeterapi’ ved Mia Schwartz

2022: Workshop i ‘Åndedrætsterapi’ ved Lotte Maggie Mogensen

2022: Retreat i ‘Naturterapi, hesteterapi og Mindfulness’ ved Marie Louise Demant

2021: Workshop i ‘Sexologi i parterapi’ ved Rikke Priested

2021: Uddannet i Emotionsfokuseret Parterapi ved Heidi Agerkvist og Lone Algot Jeppesen

2020: PhD i Sundhedspsykologi fra Aarhus Universitet

2020: Uddannet Qigong instruktør ved Lars Christian Schmith

2019: Selvstændig psykolog

2015-2016: Uddannet i Emotionsreguleringsterapi ved Mia O’Toole

2016-2018: Underviser og formidler

2015: Psykolog fra Aarhus Universitet

2012: Forskningsassistent ved Aarhus Universitet. Herunder internetleveret kognitiv adfærdsterapi mod søvnforstyrrelser, forskning i læseforstyrrelse, studier af psykologisk og fysiologisk stress, osv.

Sådan arbejder jeg:

  • Emotionsfokuseret
  • Kropsorienterede metoder, qi gong og åndedrætsteknikker
  • Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi og Compassion-fokuserede metoder
  • Buddhistisk psykologi

Jeg samarbejder med:

Familiepsykolog Heidi Agerkvist: www.heidagerkvist.dk

Familiepsykolog Michael Jensen: www.psykologmichaeljensen.dk/

Børnepsykolog Louise Grønborg: www.psykologgroenborg.dk

Psykolog med speciale i skam Krista Bojesen: www.kristabojesen.dk/

Familiepsykolog med fokus på mødre – Anne Halkjær: www.medhinanden.dk

Par- og ungepsykolog Mie Madsen: www.silkeborg-psykologklinik.dk

Stresspsykolog Gitte Westphael: www.psykologwestphael.dk

Hobbyer:

Synger

Producerer lyd

Qigong og yoga

Havearbejde

Upcycling – genbrug – bæredygtig livsstil

Meditation og andre bevidstgørelsespraksisser