ONLINE STRESS-FORLØB

Mit stress-forløb er et 6-ugers online forløb til dig der mistrives. At mistrives kan være alt fra at lide af alvorlig stress, til at føle at hverdagen er utilfredsstillende eller at du lider af manglende overskud eller overblik.

Forløbet er bygget op i bider, sådan at du dagligt bliver guidet vha. en lille lydfil eller video du skal lytte til. Forløbet består af 6 moduler der alle har fokus på et relevant område ift. at balancere dit nervesystem og få mere ro i krop og sind. Hver fil varer 15-30 minutter og der er én fil tilgængelig alle hverdage over en periode på 6 uger, i alt 30 lydfiler. Du bestemmer selv hvor hurtigt og mange gange du vil lytte til filerne.

Udover selve materialet vil du også have adgang til sparring med mig, enten via email eller telefon, plus vi vil have fælles sessioner hvor man kan stille spørgsmål.

Nedenfor ses eksempel på første video:

Du får samlet:

6 moduler med materiale

Adgang til privat sparring pr. mail eller telefon

Månedlige spørgesessioner

Hvad indeholder forløbet?

Bevægelsesterapi i form af blide og nænsomme stående stræk af kroppen, samt sansemotoriske øvelse til at bringe dit nervesystem i ro
Meditationer for at øge opmærksomheden på dine tanker, følelser og kroppen, samt at forstå dem bedre
Psykologisk viden omkring hvordan kroppen og sindet reagerer under pres og det hvordan det afhjælpes

Hvad er indholdet i de 6 moduler?

  • Uge 1: Hvad er stress og hvordan starter jeg?
  • Uge 2: Et presset nervesystem og hvordan behandler jeg det?
  • Uge 3: Rod i hovedet og hvordan rydder jeg op?
  • Uge 4: Følelsesmæssige vaner og hvordan du ændrer dem?
  • Uge 5: Dine filtre og din forbindelse til omverden
  • Uge 6: Opbyg gode vaner og find din videre vej
  • + Ekstramateriale om brugen af øvelserne, min personlige historier med stress og min taknemmelighedsmeditation.

Hvem står bag forløbet?

Jeg hedder Marlene Lyby og jeg er psykolog og PhD i sundhedspsykologi. Jeg har siden 2012 forsket i en lang række psykologiske emner, såsom stress, søvn, lykke og livslang udvikling. Her har jeg udover at forstå teorien bag også haft mulighed for at afprøve praktiske værktøjer til at opnå større trivsel og glæde, samt at lindre psykisk mistrivsel og det er disse værktøjer jeg har samlet her i mit stress-forløb.

Jeg har selv tidligere været ramt af stress og efterfølgende depression og forløbet er derfor en blanding af hvad videnskaben har fundet virker for langt de fleste, samt de værktøjer jeg selv har fundet mest brugbare.

Forløbet er fuldstændigt anonymt, ligesom jeg har tavshedspligt som psykolog.

Hvordan får jeg adgang til materialet?

Hele forløbet koster 2995 kr. (inkl. moms). Du tilmelder dig forløbet ved at klikke her.

Ved køb får du med det samme adgang til introduktionen og første lektion.

Du kan betale det hele på én gang eller i 4 rater á 749,99 kr. (inkl. moms). Første rate falder med det samme og de resterende kommer med 30 dages mellemrum. Klik her for at vælge ratebetaling.

Du får ved tilmelding adgang til hele materialet som er dit til evig eje og du har 14 dages fuld returret såfremt du ikke er tilfreds med forløbet.

Det siger andre deltagere

“Det har taget mig 10 år at lære det som du har samlet i dette forløb, jeg vil med glæde bruges som reference hvis nogen vil høre mere”

  Udviklingskonsulent, 42 år

“Jeg har virkelig kunnet bruge dine dybdegående forklaringer på de processer der foregår i hjernen og kroppen. Jeg har fået en bedre forståelse af hvordan min krop reagerer og nye teknikker der kan hjælpe –specielt de fysiske øvelser virker rigtig godt for mig”

Trine, Tandlæge, 44 år

“Du har en unik even til at formidle forskningsviden på en indsigtsfuld og forståelig klar måde og kan omsætte din forskningsviden til værktøjer der kan bruges i praksis.

Forløbet er struktureret så man får nyeste viden indenfor psykologisk forskning kombineret med virkningsfulde øvelser som jeg har anvendt i min hverdag”

Psykolog, 33 år

“God kobling ml. forskning og praksis”

“Forståelse for hvad der sker i nervesystemet og for hvordan man kan arbejde med at gøre den mere robust igen i løbet af sin hverdag”

“Relevant blanding af evidensbaseret viden og østlig filosofi”

“Gode videoer og letforståeligt materiale”

“Marlene brænder for det hun laver, hun giver mig håb – jeg får en positive fornemmelse, føler mig opløftet og motiveret”

_____________________________________________________________________________

Har du spørgsmål eller er i tvivl om hvorvidt forløbet kunne være noget for dig, er du velkommen til at kontakte mig på telefon eller mail.

Jeg ser frem til at tale med dig!