ONLINE TERAPI

Hvorfor have samtaler online?

Online terapi eller telefon konsultationer er en god idé hvis du ønsker at være forsigtig ift. Covid-19 smitte eller hvis du har brug for den fleksibilitet det kan tilbyde at have samtaler i dit eget hjem og på det tidspunkt der er lettest for dig.

Online terapi eller telefon terapi kan f.eks. bruges hvis du bor i en anden del af landet eller i udlandet, ikke vil udsættes for smitte, eller oplever at have svært ved at komme udenfor døren grundet social angst, depression eller andre symptomer.

Hvordan fungerer online terapi?

Til online terapi bruger jeg en platform der hedder We.care, som er godkendt til fortrolige samtaler idet den tilbyder en sikker og krypteret forbindelse. Det betyder også at vi kan se og høre hinanden, ligesom det er tilfældet ved almindelige online medier som skype, som dog ikke anses som en sikker forbindelse til terapi.

Det online system jeg anvender er meget brugervenligt og jeg vil guide dig i hvordan du kommer på systemet. Hvis det er første gang du prøver online terapi, bruger vi lige de første par minutter på at sikre at alt fungerer og at du er tryg ved det. Min erfaring er dog at de fleste meget hurtigt vænner sig til at snakke sammen over video og derfor glemmer at vi ikke sidder lige overfor hinanden, da kontakten mellem os oftest er helt uhindret.

Er online terapi ligeså godt som at ses fysisk?

I online terapi er det den samme terapi der anvendes som ved fysiske samtaler og mange oplever oveni købet at være mere afslappede ved ikke at skulle være et bestemt sted eller sidde overfor en ny person.

Online terapi er en anerkendt behandlingsform og forskning viser at den som minium har den samme effekt som fysiske behandlinger. Samlet set kan det, med ovenstående fordele, være et bedre alternativ.

Hvad koster en session?

Jeg tilbyder både individuel, par- og familieterapi online og prisen afhænger derfor af hvad du/i ønsker hjælp til.

Samtaler der varer 60 min. koster 1000 kr.

Samtaler der varer 90 min. koster 1600 kr.

Typisk vil sessioner med flere tilstede kræve længere tid. Derfor vil individuelle sessioner typisk anbefales at vare 60 min., mens parterapi altid varer 90 min., ligesom dette også oftest er nødvendigt for familiesamtaler, hvor begge forældre er tilstede. Hvis du kun ønsker at deltage, som den ene forælder i en familiesamtale, kan vi dog ofte nøjes med 60 min.

Hvordan booker jeg en samtale?

Kunne du tænke dig at booke en online session med mig kan du sende en email til kontakt@marlenelyby.dk, ringe på +45 24816779 eller booke i min kalender via knappen nedenfor:

Betalingsoplysninger

Du kan betale med MobilePay eller bankoverførsel.

Mine bankoplysninger er:
Reg.nr: 3409 Konto nr.: 12865252

CVR: 40723994

Afbud

Afbud til samtaler skal meldes på forhånd og senest 24 timer før den bookede tid. Ved udeblivelse eller for sent afbud opkræves det fulde beløb.

Tilskud

Jeg modtager ikke lægehenviste klienter med offentligt tilskud gennem sygesikringsordningen, men mange kan via privat eller arbejdsgiverbetalt forsikring få tilskud til samtaler hos en psykolog. Kontakt dit forsikringsselskab, hvis du er i tvivl om hvorvidt du kan få tilskud. Ligeledes kan der i specielle tilfælde ydes tilskud fra din kommune

Sådan ser siden ud, når vi snakker sammen på mit online system Wecare. Jeg sender dig et link på din email og så er vi i gang.