Skriveterapi

Forskningen viser at det kan øge din trivsel, samt dit fysiske velbefindende at skrive om dine følelser i relation til svære oplevelser. Studierne af skriveterapi undersøger typisk effekten over nogle uger, hvor du opfordres til at skrive en gang om ugen.

Skriveterapi er en fleksibel måde at få hjælp på, idet du kan tilgå den når du har behovet. Dvs. at du under svære stunder i dit liv kan sætte dig til tastaturet og skrive til mig, mens du kan supplere med fysiske eller online samtaler her hos mig, hvor vi kan vende de skrevne siders betydning for dig. Her kan jeg også guide dig videre i den skrevne del af terapien.

Flere oplever at skriveterapi er et godt sted at starte, hvis man aldrig har haft samtaler med en psykolog før, fordi det er en aktivitet du kan sidde uforstyrret med og undersøge dine egne følelser.

Hvis du kunne være interesseret i at prøve skriveterapi, er du velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon. Her vender jeg gerne eventuelle spørgsmål og foreslår dig en struktur for din skriveterapi.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Marlene brænder for det hun laver, hun giver mig håb – jeg får en positive fornemmelse, føler mig opløftet og motiveret” – Online kursus: Psykolog, 33 år