TERAPI

I terapi kan du komme med alt fra personlig udvikling, eksistentiel krise, symptomer på angst eller depression til problemer i parforholdet eller på arbejdspladsen.

Jeg tilpasser altid metoden til dig og ikke omvendt. Dvs. at metode, emne og fremgangsmåde tilpasses til den enkeltes behov og vi afstemmer løbende mål efter dine ønsker.

Jeg forsøger altid at tilbyde en samtale indenfor den næste uge, da det er vigtigt at komme hurtigt i gang med behandlingen. Jeg tilbyder behandlingen i min private praksis på adressen Lilleringvej 1, 8464 Storring.

Jeg tilbyder også online terapi over en sikker netværksforbindelse. Dette kan du booke via linket til min kalender nedenfor og blot tilføje online i din booking eller du kan kontakte mig på mail eller telefon.

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og følger Psykolognævnets retningslinjer, Psykologloven og Etiske Principper for Nordiske Psykologer.

Pris

Individuel terapi:

850 kr. pr. session (60 min.)

Parterapi:

1300 kr. pr. session (90 min.)

Book en tid

Du kan se ledige tider og booke ved at klikke på min kalender her

Parterapi bookes ved at skrive til mig på kontakt@marlenelyby.dk eller ringe på

+45 24816779

Betalingsoplysninger

Du kan betale med MobilePay eller via netbank.

Mine bankoplysninger er:
Reg.nr: 3409 Konto nr.: 12865252

CVR: 40723994

Afbud

Afbud til samtaler skal meldes på forhånd og senest kl. 16.00 dagen før aftalt samtale. Ved udeblivelse eller for sent afbud betales 50 % af prisen på den aftalte ydelse.

Tilskud

Jeg modtager ikke lægehenviste klienter med offentligt tilskud gennem sygesikringsordningen, men mange kan via privat eller arbejdsgiverbetalt forsikring få tilskud til samtaler hos en psykolog. Kontakt dit forsikringsselskab, hvis du er i tvivl om hvorvidt du kan få tilskud. Ligeledes kan der i specielle tilfælde ydes tilskud fra din kommune