Hvordan ser en session ud?

På billedet nedenfor ser du en video session, som du kan klikke på og afspille. Sessionen er en gennemgang er blid bevægelse, som løsner op for spændinger i kroppen. Sådanne vil der være i enden af hvert modul. Andet materiale vil være refleksionsøvelser og meditationer, som du ser et eksempel på i billedet under videoen.

Kan jeg få hjælp af dig undervejs?

Ja, du er undervejs i dit forløb altid velkommen til at ringe eller skrive til mig på mail. Der vil ydermere være månedlige spørgesessioner på facebook, som du kan følge med på, også efter du har færdiggjort forløbet.

Kan jeg regne med at det tager alle mine stress-symptomer?

Det kommer naturligvis an på om du gennemføre forløbet og fortsat anvender de redskaber du har oplevet at få glæde af. Oftest er bevidstheden og introduktionen til nye tanker og måder at anskue sine oplevelser på dog første og klart vigtigste skridt, idet det åbner op for at reagere anderledes på de udfordringer du har. Jeg kan derfor ikke love at du bliver symptomfri, men jeg kan love dig at føle en øget kontrol, idet du altid har et værktøj at arbejde med, hvis du oplever dine symptomer blusse op igen.

Hvem har typisk gennemført forløbet?

Det er både mænd og kvinder, der arbejder med alt fra økonomi, sundhed, teknologi osv. Med andre ord, deltagere i alle aldre og med alle baggrunde. Det kan være mennesker der er sygemeldt med stress, men også blot mennesker der føler at de har nogle udfordringer i deres hverdag, som de ønsker at arbejde på. Forløbet er skruet sammen med videoer og lyd, sådan at man kan gennemføre ligemeget hvor presset man måtte være. Jeg anbefaler dog at man tager sessionerne i sit eget tempo.

Er forløbet pengene værd?

Forløbet koster 1998,75 kr., hvilket svarer rundt regnet til 2 sessioner hos mig. På den tid vil jeg ingenlunde kunne nå at redegøre for indholdet i dette 30 sessioner lange kursus. Kurset er derfor selvstudie, men du får til gengæld adgang til al min viden om emnet og kan beholde det til evig tid.