Episode 6: Naturterapi

I denne episode gennemgår jeg de 5 sanser og hvordan de hver især påvirkes positivt ved at opholde sig i naturen. Jeg giver også eksempler på hvordan det kan bruges i hverdagen og hvordan jeg selv oplever at naturterapi påvirker mit sind og min krop.

Mere specifikt gennemgår jeg:

  1. Hvordan naturen påvirker dine fem sanser
  2. Hvordan naturen påvirker dit nervesystem
  3. Hvordan du kan bruge naturterapi i din hverdag

Naturterapi er en del af mit 6-ugers online stress forløb, hvor jeg har indbygget al den viden og de redskaber jeg kender fra mine 7 års forskning til at lindre stress-symptomer. Du kan læse mere om forløbet her.

Rigtig god fornøjelse!

De bedste hilsner

Marlene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *