Hverdagslykke

Hverdagslykke

5. september 2022 0 Af marleneadmin

kr. 995,00

Dette er et kursus i at fremkalde din personlige lykkefølelse!

Kurset strækker sig over 8 moduler som kan tages på 8 uger, men du kan også vælge at gennemgå dem hurtigere eller langsommere end dette. Som det første vil du få adgang til en der vil byde dig velkommen, samt præsentere kursets indhold.

 

Kategori:

Beskrivelse

HVERDAGSLYKKE

Lykken er altid tilgængelig, det handler blot om at fjerne det der er i vejen for den

Den bedste investering resten af dit liv

Mit 8-ugers lykkekursus er til dig der er mellemfornøjet med dit liv. Dig der mangler: Glæde, overskud, mening og energi.

Kurset bygger på forskning i hvad der gør os lykkelige, men også hvad der bestemt IKKE gør os lykkeligere. Problemet er blot, at det oftest er sidstnævnte vi fejlagtigt investerer vores tid og energi i.

Formålet med dette kurset er derfor først og fremmest at få dig til at lede de rigtige steder og bruge dig selv på den rigtige måde.

Dernæst har jeg implementeret en lang række gavnlige øvelser, der skal støtte dig i at se mere at den lykke der allerede er tilstede i dit liv, men også at give dig selv lov til at føle den.

Vi tror fejlagtigt at vi mangler noget fra verden, før vi kan være tilfredse og lykkelige, men al forskning tyder på at det handler om at tillade os selv at se og mærke den glæde og lykke der allerede er tilstede i dit liv.

Kurset indeholder følgende 8 moduler

 

Modul 1: Hvad er lykke og hvad siger forskningen?

Modul 2: Hvordan er din lykkefølelse?

Modul 3: Lykke i din krop

Modul 4: Selvkritik og dens modgift – sætninger der bekræfter lykken

Modul 5: Se den lykke der allerede er – taknemmelighed og værdsættelse

Modul 6: Frygt for lykken – kontrakter, tillid og modtagelse

Modul 7: Lykkeboostere – medfølelse, gode gerninger og tilgivelse

Modul 8: Fortid og vision for fremtiden

Hvad består kurset af?

 

1) En gennemgang af hvad forskningen finder gør os lykkelige,

2) Personlige øvelser der beder dig vurdere din egen tilgang til lykke og

3) Meditationer der giver dig større adgang til at føle lykke i krop og sind

4) og kropsterapeutiske øvelser der løsner op og giver kroppen lykke

 

Hvordan får jeg adgang?

 

Hele forløbet koster 995,- (inkl. moms) og du får adgang til hele materialet med det samme, som er dit til evigt eje. Materialet ligger på en online-platform som er nem at navigere rundt på.

Spørgsmål til forløbet

“Hvad består kurset af”?

Kurset er bygget på en bred vifte af materiale fra forskellige kilder. Forskningen som kurset bygger på er fra Yales kursus: “The Science of Well-being”, mens de fleste øvelser er inspirerede af Robert Holdens lykkekursus, fremstillet i bogen: “Be Happy”. Øvelserne imod selvkritik er inspirerede af Louise Hay’s bøger, mens øvelserne for en lykkelig krop er udviklet af Donna Eden. Kurset er derfor tilsammen, den bedst mulige blanding af alle de tilgange, metoder, viden og øvelser som forskningen har fundet effektive, men som jeg også selv vurderer har været gavnlige i mit eget liv og virke.

 

“Hvad kan jeg forvente at få ud af kurset”?

Forskningen siger: “Det du fokusere på, får du mere af”, derfor skal du tage dette kursus hvor du de næste 8 uger fokusere på at opdage og tillade din egen lykke. Du får øvelser til at booste lykkefølelsen i kroppen, i adfærd og ikke mindst i tankerne. Det handler om at skrælle de forbehold eller forhindringer bort for at se og mærke din eksisterende lykke, men også om aktivt at booste din lykke dagligt, ved hjælp af de redskaber forskningen siger giver lykke.

 

“Er det prisen værd”?

Prisen på kurset svarer til en enkelt session hos mig og det vil derfor blive en meget overfladisk gennemgang af din lykke. På kurset har du derimod adgang til alt jeg har læst og erfaret omkring lykke de sidste 10 år og du har materialet til evig eje. Derfor vil det være en meget mere omfattende og effektiv proces at gennemgå kurset online, fremfor at deltage i en enkelt session med mig.

 

“Kan du hjælpe mig?”

Ja du har altid adgang til at skrive eller ringe til mig, mens du arbejder med din lykke. Jeg kan støtte dig, i din proces eller hvis der er noget der hindrer dig i at fortsætte. Ydermere er der tilknyttet en facebook-gruppe, hvor du kan bruge de andre deltagere til at støtte dig i din proces.

“Hvad hvis jeg er i tvivl om, hvorvidt kurset er for mig”?

Så er du velkommen til at kontakte mig på: kontakt@marlenelyby.dk eller +45 24816779 og få en gratis afklarende samtale.

Jeg glæder mig til at tale med dig!